Menu Sluiten

Wie ben ik?

Gek op kamperen, buitenmens en sportief. Woonachtig in Hazerswoude Dorp.

Ik wil mensen uitdagen de 1e stap te zetten vanuit hun eigen intrinsieke motivatie richting de vitaliteit en veerkracht die bij hen past. 

Drijfveren voor anderen

  • Uitdagen
  • Inspireren
  • Maatschappelijk

Mijn persoonlijke drijfveren

  • Verbinden
  • Ontdekken
  • Helpen
Maurice van Schie RADI® Vitaloog® – Adviseur – Trainer 
Rust in je hoofd | Vooruit in je werk | Lekker in je lijf  
Vitaliteit & Duurzame inzetbaarheid TMA | DISC.
 Partner bij Vitalogisch®
                        The Lab of Life® certified trainer

 

Maatschappelijke betrokkenheid

Rotary

We verlenen service aan anderen, bevorderen integriteit en bevorderen het begrip, goede wil en vrede in de wereld door middel van onze omgang met zakelijke, professionele en gemeenschapsleiders.

Stichting LEF, Gastdocent en Trainer Gastdocent

Stichting LEF (Leven en Financiën) denkt dat LEF bijdraagt aan een beter begrip van jongeren over financiële zaken. Stichting LEF heeft een lesprogramma opgezet volgens het U-model (Zien, Reflectie en Realisatie).

Mijn kracht

Vanuit mijn ervaringen in het bedrijfsleven kan ik makkelijk communiceren op zakelijke wijze waarin het soms eerst gaat om de bewijslast in euro’s, de harde kant. Maar zeker ook de zachte kant waarin de cultuur, het leiderschap of de wijze van aansturing ook direct centraal staan.

Ik daag werkgevers graag uit zich te richten op de 94% van de medewerkers welke niet ziek zijn, want daar zit de oplossing. Ik krijg terug dat mijn enthousiasme bijdraagt aan een prettige werkomgeving waarin autonomie en eigenaarschap centraal staan. Een gelukkige medewerker is 45% productiever, en dat is voor iedereen winst.

Kaarten vitaliteit

Vitalogen en collega's over Maurice

Vitalogen 

Heerlijk direct, to the point, humor, mooie combi van denken en voelen, nuchter, no nonsense, positieve feedback, sterk verbaal vermogen, talent dat jij het talent van anderen kan benoemen.

————————————

Laura Jacobs-Almering, (LWJ)  Productmanager Verzuim/Ziektewet/WIA & Arbeids- en organisatiedeskundige/Kerndeskundige Robidus/Obra

Ik ken Maurice als een veelzijdige en resultaatgerichte adviseur. Met veel plezier heb ik met Maurice vele jaren mogen samenwerken. Ik heb bewondering voor zijn toewijding en commitment en voor z’n lef om steeds z’n eigen pad te bewandelen. Maurice gaat werkend Nederland een stuk vitaler maken. Maurice is een zeer waardevol teamlid en gaat gemist worden!

————————————-

Ed Hassink RADI®, Senior Consultant Personeel & Inkomen Felison Assuradeuren 

Missie

Wat is onze doelstelling?

Aandacht en respect voor iedere medewerker, zodat deze het beste uit zichzelf kan halen voor leuk en uitdagend werk. 

Een prettig en gezond leven in de juiste werk- en privé balans. 

Wij gaan uit van het principe, als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg. Wij dagen graag uit om vanuit de eigen intrinsieke motivatie een verandering aan te gaan.

Visie

Wat willen we bereiken?

Door de behoeften van medewerkers op te halen en in kaart te brengen, en naar elkaar te luisteren, zorgen we voor draagvlak en inzien van nut en de noodzaak. Dit is het vertrekpunt om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid  in beweging te krijgen en te verhogen. 

Het rendement hiervan kunnen we met verschillende onderzoeken en tools inzichtelijk maken.

Wat zijn onze kernwaarden?

aandacht, veerkracht, collegialiteit, doelgericht, enthousiast, inspiratie

Certificeringen en partners

Neem contact op

Postadres

Vitaalrendement
Burgemeester Warnaarkade 6
2391AW Hazerswoude Dorp

KvK nummer 82318123