Menu Sluiten

Partners van Vitaalrendement

Rust in je hoofd – Lekker in je lijf – Vooruit in je werk

Vitalogisch – The Lab of Life – HCS – RADI – NiDi – Report App – Willzkracht – Fitale – Erlinde Weller 

Meer info tref je hieronder aan.

Vitalogisch ®

Als Vitaloog ben ik als partner aangesloten bij dit fullservice vitaliteitsbureau. Een samenwerkingsverband van 30 vitalogen & zelfstandige professionals, ieder met zijn eigen specialisme. Hiermee zijn wij met elkaar breed inzetbaar en kunnen gezamenlijk ook grote trajecten aan.

https://vitalogisch.nl/wat-we-doen/

Vitalogisch is gevestigd op de atletiekbaan in Eindhoven. Het Vitalogieplein is daarmee ook een inspirerende omgeving voor het houden van trainingen of zakelijke events. Voor vragen helpen we je graag verder. 

Ik ben aangesloten bij Het genootschap van vitalogen (NGvV). Dit genootschap heeft als doel het gedachtengoed ‘Vitalogie’ te promoten en de kennis erover te verspreiden en populariseren.

Deze doelstelling zal het genootschap bereiken door:
– collectief de belangen te behartigen van haar leden,
– het verzorgen van een opleidingsprogramma van en door leden,
– het organiseren van congressen en bijeenkomsten om de onderlinge contacten tussen vitalogen te bevorderen en kennisuitwisseling te stimuleren..

Vitalogisch-logo

The Lab of life

Door het aanbieden van The Lab of Life vitaliteitstraining ondersteun je medewerkers om vanuit intrinsieke motivatie te werken aan hun persoonlijke vitaliteit. Daarmee verbeteren ze blijvend hun duurzame inzetbaarheid.
Na een The Lab of Life training ervaren medewerkers minder stress en overbelasting en gaan ze met meer energie en motivatie aan het werk.

Maurice is gecertificeerd trainer van The Lab of Life programma’s.

https://www.thelaboflife.com/

Trainingen

Deze methode is wetenschappelijk bewezen effectief en erkend door het RIVM-van willen naar doen
-individuele insteek
-motiverende werking van het groepsverband

HCS

Is een Arbodienst en dienstverlener op het gebied van verzuimbegeleiding, sociale zekerheid, duurzame inzetbaarheid en opleidingen en trainingen.

https://www.hcs.services/

Vitaalrendement verzorgt voor HCS externe trainingen rondom verzuimmanagement, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.

RADI® en NiDi

Vitaalrendement is docent bij NiDi Business School en geeft les voor de Praktijkopleiding Duurzame Inzetbaarheid.

https://nidibusinessschool.nl/

Ik ben RADI® adviseur

https://radifederatie.nl/https://radifederatie.nl/

RADI® staat voor Register Risico Adviseur Duurzame Inzetbaarheid.

Wij zijn aangesloten bij de Beroepsfederatie RADI®

De Beroepsfederatie ondersteunt ons in actuele permanente educatie zodat we altijd zicht houden op actuele wetgeving, trends en ontwikkelingen. Daarnaast biedt de permanente educatie ons steeds meer diepgaande kennis zodat we onze adviezen goed, zelfs deels gevalideerd, kunnen onderbouwen.

Aansluiting bij de Beroepsfederatie is exclusief voor RADI® adviseurs die blijvend voldoen aan genoemde permanente educatie eisen. De Beroepsfederatie hanteert ook een gedrags- en integriteitscode. Tenslotte biedt de federatie ons ook toegang tot relevante tooling van o.a. TNO. Daarbij valt te denken aan gericht gevalideerd medewerker- en leidinggevende onderzoek, en organisatie scans.

Als aangesloten adviseur mogen wij het RADI® keurmerk voeren hetgeen onze deskundigheid en integriteit blijvend onderstreept.

ReportApp

Vanuit de Arbowet is de Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA) een belangrijk onderdeel. Een werkgever is verplicht een medewerker een veilige werkomgeving te bieden. Vaak is het beleid gericht op het meldpunt van grensoverschrijdend gedrag en niet op preventie, juist het voorkomen van meldingen.

Een veilige werkomgeving begint om met elkaar in gesprek te gaan en afspraken te maken over gedragsregels. Dit vorm te geven in een externe omgeving waarin het management en vertrouwenspersonen zichtbaar zijn en aangeven hoe belangrijk dit onderwerp voor hen is. Zodat de medewerker weet waar deze 24/7 terecht kan, zelf kan bepalen met wie, hoe en wanneer deze in gesprek wil en een melding wil doen.

https://report-app.com/

Report App is een platform dat sinds 2015 actief is op het gebied van arbeidsomstandigheden. Alles wat zij ondernemen komt voort uit hun passie om een werkomgeving te creëren waar werknemers zich veilig voelen en in harmonie samen kunnen werken. Zij begeleiden medewerkers en werkgevers door middel van informatie en bewustwording en geven hen de mogelijkheid tot een open conversatie in een zo vroeg mogelijk stadium.

Op deze manier voorkomen wij samen escalaties op de werkvloer en wordt een gezonde, respectvolle en duurzame werkomgeving die vrij is van ongewenst gedrag en integriteitsschendingen gecreëerd. Met het afnemen van de Report App geef je aan dat jouw bedrijf dit soort gedrag niet tolereert. Er wordt gestreefd naar een veilige werkplek waar werknemers zich kunnen ontwikkelen om hun potentieel te bereiken.

Willzkracht

Willzkracht helpt je gewoon weer blij te zijn, met meer zelfvertrouwen en weerbaarheid.

Willzkracht maakt gebruik van Tapping. Tapping is een wetenschappelijk bewezen techniek en werkt zeer snel en effectief.

Het zet negatieve emoties om in positieve, waardoor weerbaarheid en zelfvertrouwen weer een boost krijgen!

Willeke Brokking | info@willzkracht.nl |  https://willzkracht.nl/

Fitale

Om een compleet beeld van de menskant van de organisatie te krijgen hebben we informatie van u nodig. U ontvangt van ons een link van de Fitale Advies portal. Zo krijgt u toegang tot een digitale vragenlijst zodat u deze volledig kunt invullen, daarnaast vragen wij u om o.a. gegevens te uploaden in onze portal, zoals personeelsbestand, functieprofielen, arbeidscontracten, verzuimprotocol etc.

https://fitale.nl/

 

Erlinde Weller 

 
Weer (leren) leven na een miskraam vergt moed, tijd en aandacht. Durf je voor jezelf te kiezen, maar weet je (nog) niet hoe je dit aan kunt pakken?
Ik heb al vele vrouwen mogen helpen in dit proces. Ik bied begeleiding en ondersteuning bij het verwerken van een miskraam in verschillende vormen:
– Perspectief sessie 
– Exclusieve masterclass 
– Familieopstelling
Levenslustformule
– Zwanger na verlies – Vertrouwen booster
– Kennis en tips

https://erlindeweller.nl/

Neem contact op

Bezoekadres

Wij werken overal. Samen met jou komen we tot de beste plek.

Postadres

Vitaalrendement
Burgemeester Warnaarkade 6
2391AW Hazerswoude Dorp

KvK nummer 82318123


Voeg je header hier toe