Menu Sluiten

Talent Motivatie Analyse (TMA)

Een TMA Talentenanalyse (TMA) benadert mensen positief, oordeelt niet en biedt veel inzicht in de persoonlijkheid van mensen. Talenten vormen een scherpe indicatie in welk soort van werkomgeving iemand de meeste kans heeft om maximaal rendement uit de aanwezige talenten te halen. Het gaat dus niet over rapportcijfers….

Een TMA geeft inzicht in je talenten en drijfveren. Deze kun je inzetten voor jezelf als hulpmiddel, bijvoorbeeld bij de keuze van een opleiding,  inzicht in jouw talenten of loopbaanontwikkeling.

Met elkaar gaan we op zoek naar jouw talenten, drijfveren en competenties. En hoe leuk is het om  niet alleen voor jezelf inzichtelijk te krijgen maar ook voor jouw teamleden?  Hierna is het mogelijk om gezamenlijk in te zoomen op ieders talenten en drijfveren en kom je erachter dat je dat helemaal niet wist van je collega. Nou ja zeg.. Samen kom je verder 🙂 

Voor vragen en informatie helpen we je graag verder!

 

Rust in je hoofd  | Lekker in je lijf | Vooruit in je werk

individuele trainingen

Minder stress en meer balans in jouw leven?

Het leven is een experiment. Of eigenlijk: een serie experimenten. Al voelt het soms niet zo, je leert elke dag ook wanneer het even niet lukt. Dat maakt je mens. Om ingeslepen patronen te doorbreken in de dagelijkse hectiek bieden wij net even dat extra beetje ondersteuning wat het verschil kan maken.

Dat kan met de training van The Lab of Life,  dit is geen moeilijke diepgaande therapiesessie, wij geloven niet in diagnoses en medicaliseren. Iedereen loopt wel eens vast in het leven of ervaart een disbalans. https://vitaalrendement.nl/trainingen/

Maar dit kan ook met andere individuele trainingen binnen ons netwerk van Vitalogisch. Van loopbaanplanning, voedingadviezen of coaching. We helpen je graag verder. 

https://vitalogisch.nl/training-en-coaching/