Menu Sluiten

Sodexo 

Verzuimtrainingen rondom het voeren van het (frequent) verzuimgesprek voor leidinggevenden, op basis van een zestal trainingen.

Gegeven cijfers van cursisten

  • Algemeen cijfer 8,2
  • Deskundigheid trainer 8,6

Opmerkingen van cursisten

  • Training geeft een goed beeld van de praktijk
  • Veel geleerd
  • Ga dingen echt toepassen
  • Ik ga nadenken over het stellen van andere vragen
  • Goed en snel inspelen op gesprekken, met humor en kennis de juiste snaar raken
  • Goede klik met de groep
  • Prettig, vakkundig en capabel
  • Wordt vlot en energiek gebracht

Review van Gerben Verbaan MSc

QHSE Consultant/Safety Engineer

Maurice heeft onlangs als verzuimtrainer gefungeerd in onze organisatie. Maurice’s aanpak bij het leiden van de verzuimtraining was ronduit indrukwekkend, en ik wil graag mijn waardering uiten voor zijn uitstekende bijdrage.

Maurice heeft op een uitzonderlijke manier de verzuimtraining geleid. Zijn aanpak was zowel gestructureerd als boeiend, waardoor de deelnemers op een effectieve manier betrokken bleven. Wat opviel, was zijn vermogen om complexe onderwerpen helder en begrijpelijk te presenteren, zonder af te doen aan de diepgang van de materie. Dit getuigt van zijn uitstekende didactische vaardigheden en expertise op het gebied van verzuimbeheer.

Wat de training echt onderscheidde, was de perfecte balans tussen professionaliteit en een ontspannen, leuke sfeer. Maurice slaagde erin om de deelnemers serieus te betrekken bij de stof, terwijl hij tegelijkertijd een lichte en positieve atmosfeer creëerde. Zijn vermogen om de groep op een vriendelijke maar toch doelgerichte manier te leiden, maakte de training niet alleen educatief maar ook plezierig.

Maurice’s enthousiasme voor het onderwerp was aanstekelijk en zorgde ervoor dat de deelnemers gemotiveerd bleven gedurende de gehele trainingssessie. Zijn interactieve aanpak, waarbij ruimte was voor vragen en discussie, droeg bij aan een inclusieve leeromgeving waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelde. Ik beveel Maurice van harte aan als verzuimtrainer. Zijn unieke combinatie van professionaliteit, effectiviteit en het vermogen om een prettige sfeer te creëren, maakt hem tot een waardevolle aanwinst voor elke trainingssessie.

Review van Ouarda Ahidar

Senior Vitaliteit, Inzetbaarheid & Arbeidsgeschiktheid

Wij zijn als organisatie blij met de expertise die Maurice ons heeft gebracht.

Op een vrij laagdrempelige manier heeft hij onze leidinggevenden mee kunnen nemen in de wereld van vitaliteit. Gezien onze organisatiestructuur waarbij medewerkers door het hele land verspreid werken kan het weleens lastig zijn om hier als leidinggevende aandacht aan te besteden.

Met de praktische handvatten die Maurice ons geboden heeft hebben wij echter grote stappen kunnen maken.